Skip Navigation or Skip to Content
X
BOTUES mb.
Që merret me përgatitjen për shtyp dhe me botimin e veprave të ndryshme; që ka të bëjë me botimin e librave. Shtëpia (ndërmarrja) botuese. Veprimtari botuese.