Skip Navigation or Skip to Content
X
BREZARE f.sh.
1. Shtresë pllakash shkëmbore, që pret pjerrtas një kodër. Nxjerr gurë nga brezarja.
2. Brez toke i gjatë e i sheshtë, që hapet në faqe të malit a të kodrës dhe që shërben për të mbjellë në të pemë e bimë të tjera. Brezaret e Vlorës. Mal me brezare. Hap brezare. Mbjell në brezare.