Skip Navigation or Skip to Content
X
BREZORE f.sh.
1. Armë brezi, zakonisht revole. Ngjeshi brezoren.
2. Këmishë burrash a grash, e bërë prej pambuku dhe e shkurtër deri në brez.
3. Faqe mali a kodre me brezare.