Skip Navigation or Skip to Content
X
BRUFULLON jokal.
Del me shumicë dhe menjëherë; gëlon, shpërthen. Brufullon bari (pambuku, jonxha). Brufullojnë zogjtë. Brufullojnë krimbat (mizat). Brufullon plaga shpërthen e nxjerr qelbin.