Skip Navigation or Skip to Content
X
BUBULLIN jokal.
1. pavet. Ushton një krismë e fortë, një zhurmë e madhe dhe e zgjatur pas vetëtimës, gjëmon. Bubullin moti.
2. shih BUBULLON
3. Bubullinin topat.