Skip Navigation or Skip to Content
X
BUDALLALLOSEM vetv.bised.
1. Humb arsyen dhe gjykimin e shëndoshë, bëhem si budalla; humbas mendjen dhe bëj budallallëqe.
2. Pës. e BUDALLALLOS.