Skip Navigation or Skip to Content
X
BUNGAJË f.sh.
1. Pyll me bungje. Bungajë e dendur.
2. fig. Punë e ngatërruar dhe e errët, çështje që është vështirë të zgjidhet. Hynë në bungajë.