Skip Navigation or Skip to Content
X
BURË f.vet.nj.det.
Gjendje e trazuar e detit, kur fryn erë dhe ka dallgë e shkulm; det i keq; baticë; kund. bunacë. Det në burë. Ka (bën) burë. I iku bura detit.