Skip Navigation or Skip to Content
X
BURRËRESHË f.sh.
Vajzë a grua trime, e zonja dhe e patundur, ajo që përballon çdo rrezik e vështirësi me guxim. Burrëreshat e Shqipërisë. Qëndron si burrëreshë.