Skip Navigation or Skip to Content
X
BURSIST II m.sh.
Kapitalist që luan në bursë me kursin e monedhave të arit, të aksioneve e të letrave të tjera me vlerë dhe që bën marrëveshje tregtare e financiare për të nxjerrë fitime në kurriz të masave punonjëse e të kapitalistëve të tjerë.