Skip Navigation or Skip to Content
X
BURULLUK m.sh.
1. Pëlhurë, zakonisht e bardhë, e hollë dhe e rrallë, që përdoret për perde, për shami koke etj.; napë. Perde (lahuri) burulluku.
2. Shami koke prej nape të hollë e të bardhë. Vuri (lidhi) burullukun.