Skip Navigation or Skip to Content
X
BUSH II m.sh.mit.
Qenie e përfytyruar si kafshë, e cila, sipas besimeve të kota, jetonte nëpër këneta dhe ndillte shi duke ulëritur. Si deshi bushi, bëri koha. fj.u.