Skip Navigation or Skip to Content
X
BUST m.sh.art.
Skulpturë, që paraqet pjesën e sipërme të trupit të njeriut që nga mesi e lart ose kokën dhe një pjesë të kraharorit. Bust i vogël. Bust mermeri.