Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇAKËRRQEJF ndajf.bised.
Në gjendje gjysmë të dehur dhe në qejf. U bë çakërrqejf. Ishte çakërrqejf. Flet (këndon) çakërrqejf. U kthye në shtëpi çakërrqejf.