Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇALLATOJ kal.
1. I heq një copë dhe e lë gropë duke e prerë ose duke e goditur, e bëj me çallata. Çallatoj pemën (drurin). Çallatoj gurin.
2. I bëj çallata në teh, e bëj me dhëmbë. Çallatoj sëpatën (thikën).