Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇARDASH m.sh.
Valle popullore hungareze me çifte, që fillon ngadalë dhe mbaron me rrotullime të shpejta; muzika që shoqëron këtë valle. Çardash hungarez. Çardash me violinë. Kërcejnë çardash.