Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇEÇE f.bised.
Përshesh i zbutur ose ushqim tjetër si qull, që bëhet zakonisht për fëmijët e vegjël; papare. Çeçja e djalit. Çeçe me qumësht. Bëj çeçe. I jap çeçe. Ha çeçen. * E bëj çeçe e dërrmoj dhe e shtyp fare, e bëj përshesh, e bëj leckë. I hedh çeçen vjet. i bën magji.