Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇELË II f.
Pjesa e zgjedhur dhe më e mirë e diçkaje; ajka, lulja. Çela e grurit (e miellit). Çela e trimave. Çela e nuseve. I marr çelën e çelën.