Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇIBUKÇI m.sh.vjet.
1. Ai që bënte dhe shiste çibukë; çibukpunues.
2. Ai që rrinte pranë një të pasuri dhe i shërbente për t’i ndezur çibukun. Çibukçiu i pashait.
3. fig. keq. Ai që është vënë në shërbim të dikujt; shërbëtor. Çibukçinjtë e pushtuesve.