Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇMOBILIZOHEM vetv.
1. Më pritet hovi dhe fuqitë për të bërë një punë, humbas vrullin dhe vullnetin për ta çuar diçka deri në fund, lëshohem; kund. mobilizohem. Çmobilizohet në punë.
2. Pës. e ÇMOBILIZOJ. Çmobilizohet nga ushtria.