Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇMOBILIZUES mb.
Që të pret hovin dhe fuqitë për të bërë një punë, që dobëson vrullin dhe vullnetin për ta çuar diçka deri në fund; kund. mobilizues. Frymë çmobilizuese.