Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇMONTOJ kal.tek.
Zbërthej në pjesët përbërëse një makineri a një pajisje për ta ndrequr, për ta pastruar etj.; e zbërthej dhe e heq nga vendi një mekanizëm, një pajisje etj.; kund. montoj. Çmontoj makinerinë. Çmontoj motorin. Çmontoj një aparat. Çmontoj shinat.