Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇMORRIT kal.
1. I heq morrat dikujt a diçkaje, e pastroj nga morrat. Çmorrit rrobat (teshat). I çmorriti kokën.
2. fig. E kruaj dhe e gudulis lehtë dikë; e pickoj lehtë.