Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇORGANIZIM m.sh.
Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve ÇORGANIZOJ, ÇORGANIZOHET. Çorganizim i plotë (i madh). Çorganizimi i brendshëm. Çorganizimi i punës (i ekonomisë). Sjell (shkakton) çorganizim. Mbjell çorganizim.