Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇORGANIZOHET vetv.
1. I prishet rregulli dhe sistemi i punës diçkaje, çrregullohet një veprimtari e organizuar. Çorganizohet ekonomia (prodhimi).
2. I prishet ndërtimi i brendshëm një organizate; pështjellohen radhët e një grupi njerëzish të organizuar, shthuret. Çorganizohet skuadra. Uorganizua sulmi (mbrojtja).
3. Pës. e ÇORGANIZOJ.