Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇORODITËS mb.
Që ndikon për të futur dikë në rrugë të gabuar, që të huton dhe të trullos, që sjell çoroditje. Muzikë çoroditëse. Reklamë çoroditëse.