Skip Navigation or Skip to Content
X
ÇORODITJE f.sh.
Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve ÇORODIT, ÇORODITEM. Çoroditje e madhe (e përgjithshme). Çoroditje morale. Çoroditja e gjuhës. Sjell çoroditje.