Skip Navigation or Skip to Content
X
CIGARE f.sh.
Duhan i grirë dhe i mbështjellë si shkopth me letër të hollë për ta pirë. Cigare e dredhur. Cigare me filtër. Letër cigareje. Një paketë cigare. Kuti cigaresh. Bisht cigareje. Tym cigareje. Hi cigaresh. Shitës cigaresh. Fabrikë cigaresh. Tavëll cigaresh. Letër (kartë) cigaresh. Dredh (bëj) një cigare. Pi cigare. Ndez (shuaj) cigaren. Thith (shkund) cigaren. * Tjetrit i digjet mjekra, ai kërkon të ndezë cigaren shih te MJEK/ËR,~RA.