Skip Navigation or Skip to Content
X
CIGARTOR m.sh.zool.
Kandërr e vogël me krahë të gjelbër ose të kaltër e me shkëlqim metalik, që del në pranverë, bren sythat e hardhisë e të pemëve të tjera dhe mbështillet si cigare me gjethen e tyre. I bren si cigartor.