Skip Navigation or Skip to Content
X
CIKNOSUR mb.
Që është ngjitur në fund të enës dhe është djegur, që ka marrë erë e shije të keqe nga të djegurit (zakonisht për gjellët e qumështin). Gjellë e ciknosur. Qumësht i ciknosur.