Skip Navigation or Skip to Content
X
CINGËRIMTË mb.
Shumë i ftohtë, i ngrirë; i acartë dhe i kthjellët (për ujin, ajrin, motin etj.). Mot i cingërimtë. Ajër i cingërimtë. Qiell i cingërimtë.