Skip Navigation or Skip to Content
X
CINGËRUES mb.
1. I hollë dhe pak i çjerrë e i zgjatur (për zërat dhe tingujt). Zë cingërues.
2. fig. Që ankohet e qahet vazhdimisht, qaraman.