Skip Navigation or Skip to Content
X
CINGULL m.sh.
Fik i bardhë me kokrra të vogla shumë të ëmbla, që kanë bisht të gjatë e lëkurë të hollë dhe që piqen vonë në vjeshtë. Mbledh cingujt.