Skip Navigation or Skip to Content
X
CITRIK mb.kim.
Acid citrik: acid me shije të thartë, që gjendet në frutin e limonit e të disa bimëve të tjera dhe që përdoret në industrinë ushqimore, farmaceutike etj.; acidi i limonit.