Skip Navigation or Skip to Content
X
CIVE f.gjell.
1. Qepë e fërguar në vaj, me salcë a me spec djegës, që i hidhet gjellës.
2. Qull me miell të fërguar dhe me hudhra ose me arra, që përdoret si gjellë.