Skip Navigation or Skip to Content
X
COHË f.sh.
1. Stof leshi i butë dhe i punuar hollë. Cohë e kuqe. Rroba cohe.
2. Veshje e sipërme grash, si gunë e gjatë prej leshi dhe e qëndisur. * Coha (tryeza) e gjelbër vjet. shih te GJELBËR (i,e).