Skip Navigation or Skip to Content
X
DAMKOSJE f.sh.
Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve DAMKOS, DAMKOSEM. Damkosje e turpshme. Damkosja e lëkurës. Damkosja e bagëtive. Damkosja e drurëve.