Skip Navigation or Skip to Content
X
DAMLLOS kal., bised
1. vet. veta III. E lë në vend si të vdekur; e paralizon. E damllosi sëmundja.
2. E godit me forcë a e rrah fort dikë dhe e rrëzoj përdhe si të vdekur. E damllosi fare! Mos i bjer më, se e damllose!