Skip Navigation or Skip to Content
X
DAMLLOSEM vetv.bised.
1. Më bie damllaja, mbetem në vend si i vdekur; paralizohem nga damllaja. Është damllosur fare.
2. Rrëzohem përdhe pa ndjenja, si i vdekur (duke qenë në një gjendje të turbulluar a të tronditur). Erdhi i pirë dhe u damllos në dysheme.
3. Pës. e DAMLLOS.