Skip Navigation or Skip to Content
X
DARDALLË f.sh.
Shkop i gjatë, që lëviz lirisht duke u mbështetur mbi një shtyllë pingule dhe që ka në majë një rrjetë për të zënë peshk buzë lumenjve ose në pellgje, patok. Ngre dardallën. U thye dardalla.