Skip Navigation or Skip to Content
X
DARDHËZ f.sh.bot.
Bimë barishtore me kërcell të trashë e me gjethe të tulta si të bordullakut, me lule të bardha pesëcepëshe e të merme, që rritet zakonisht nëpër murishte të vjetra dhe përdoret për t'u ngrënë. Lulet e dardhëzës.