Skip Navigation or Skip to Content
X
DECIGRADË f.sh.spec.
1. Një e dhjeta pjesë e gradës.
2. përd. mb. Që ka dhjetë nënndarje (për shkallën e termometrit dhe për gradët e këndeve gjeometrike). Termometër decigradë. Gradë decigradë.