Skip Navigation or Skip to Content
X
DEKOMPOZIM m.libr.
Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve DEKOMPOZOJ, DEKOMPOZOHET. Dekompozimi i lëndëve organike. Dekompozimi i sistemit kapitalist. Procesi i dekompozimit. Në dekompozim e sipër.