Skip Navigation or Skip to Content
X
DEKONSPIRIM m.libr.
Veprimi dhe rrjedhimi i tij sipas kuptimeve të foljeve DEKONSPIROJ, DEKONSPIROHEM. Dekonspirimi i sekretit (i të dhënave, i lidhjeve). Dekonspirimi i shokëve (i grupit, i organizatës).