Skip Navigation or Skip to Content
X
DEMORALIZIM m.sh.
Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve DEMORALIZOJ, DEMORALIZOHEM. Demoralizimi i armikut. Shkakton demoralizim.