Skip Navigation or Skip to Content
X
DHEVËSHTRUES m.sh.folk.
Figurë e përrallave popullore, që gjoja ka aftësinë të dëgjojë e të kapë çdo zhurmë që vjen nga larg, duke vënë veshin në dhe.