Skip Navigation or Skip to Content
X
DHI E EGËR
a) zool. Kafshë gjitare përtypëse e ngjashme me dhinë, me brirë shumë të gjatë e shumë e zhdërvjellët, e cila jeton zakonisht në male të larta e të thepisura. b) fig. Vajzë a grua e gjallë dhe e shkathët, por jo e afrueshme.