Skip Navigation or Skip to Content
X
DHRIM m.sh.etnogr.
1. Tri ditët e para dhe tri ditët e fundit të marsit, plakat.
2. Dymbëdhjetë ditët e para të gushtit gjatë të cilave, sipas një zakoni të vjetër, këqyrej moti për të parashikuar, gjoja, si do të ishte koha për të dymbëdhjetë muajt e vitit të ardhshëm.