Skip Navigation or Skip to Content
X
DHUNIM m.sh.
Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve DHUNOJ, DHUNOHEM. Dhunim i hapur (i rëndë). Dhunimi i shtëpisë (i vendit, i kufijve, i hapësirës ajrore). Dhunimi i ligjeve. Dhunimi i gruas.