Skip Navigation or Skip to Content
X
DIFERENCIM m.sh.libr.
Veprimi dhe rrjedhimi i tij sipas kuptimeve të foljeve DIFERENCOJ, DIFERENCOHEM. Diferencim i thellë (i madh, i vogël). Diferencim i brendshëm. Diferencim ekonomik (klasor, politik, ideologjik). Diferencimi i forcave politike. Diferencimi i pagës. Diferencimi i detyrave. Procesi i diferencimit.